Home / KRONIKA E ZEZË / Arrestohen tre persona nga Velesi, vidhnin vetura

Arrestohen tre persona nga Velesi, vidhnin vetura


SPB Shkup deri tek Prokuroria publike në Shkup do të ngrit kallëzim penal kundër N.D (26), S.D (19) dhe N.B (18), të gjithë nga Velesi për shkak të dyshimit për tre vepra të kryera penale- “vjedhje të rënda”, transmeton Medial.mk.

Loading...

Vjedhjet e të apostrofuarave kanë pasur të bëjnë kryesisht me marrjen e veturave në Shkup dhe shitjen e tyre nëpër qytete tjera të vendit.

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com