Home / SPORT / Garuesi i vetëm nga Kosova: Nuk jam i kënaqur, por kjo është më e mira që mund të bëja

Garuesi i vetëm nga Kosova: Nuk jam i kënaqur, por kjo është më e mira që mund të bëja

Garuesi i vetëm nga Kosova, që merr pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore në Pyeongchang, Albin Tahiri sot për herë të parë ka provuar shtigjet.

Loading...

Rezultati i tij nga dy lëshime, ishte pozita e 37, për të cilën ai nuk është shprehur i kënaqur.

“Nuk mund të jem i kënaqur më lëshimet, veçanërisht sllallomi ishte i vështirë për mua sot”.

“Por që vendi i 37 për sot në kombinim alpin ishte më e mira që mund të bëja dhe jam shumë i lumtur që mbylla garën time të parë olimpike”.

“Tash jam i fokusuar në lëshimin e së enjtes”, ka shkruar Tahiri në Facebook.

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com