Home / LIFESTYLE / Gjashtë pozicione më të mira seksuale për meshkujt me penisi më të vogël

Gjashtë pozicione më të mira seksuale për meshkujt me penisi më të vogël

Gjatësia mesatare e penisit të ngritur në Britaninë e Madhe matet në gjatësi prej 13,2 cm dhe 4,6 inç (11,6 cm) në perimetër.

Loading...

Por burrat vijnë dhe të gjitha format dhe madhësitë dhe nuk ka asgjë të keqe me këtë. Në fakt, gratë nuk interesojnë me të vërtetë se sa i madh është penisi juaj, zbulohet një anketë e kohëve të fundit, transmeton lajmi.net.

Me të vërtetë nuk ka të bëjë me madhësinë. Këtu zbulojmë gjashtë pozicione seksi që do të maksimizojnë burrërinë tuaj, edhe nëse jeni me penis të vogël.

1. Doggy Style

2. Cowgirl

3. Splitting bamboo

4. Side cowgirl

5. Pile driver

6. Super girl. /Lajmi.net/

 

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com