Home / LAJME / Kamerat kapin një krijesë gjysmë-njeri, gjysmë-bishë

Kamerat kapin një krijesë gjysmë-njeri, gjysmë-bishë

Duke folur për The Daily Star Online ekskluzivisht, Jonathan Downes njoftoi se një krijesë e re e majmunit, me tipare njerëzore, mund të jetë në Azinë Juglindore.

Loading...

Jonathan, 59 vjeç, e ka kushtuar jetën e tij në kriptozoologji – studimi që kërkon të vërtetojë ekzistencën e entiteteve nga rekordet si Bigfoot ose The Monster Loch Ness, transmeton lajmi.net.

Një nga kafshët – e paraqitur me sa duket në videon e mësipërme – besohet të jetë fshehur në shkretëtirën e Sumatrës, Indonezisë.

Kafsha duket se ikën nga një grup motoçiklistësh.

Është më mirë i njohur në komunitetin lokal si një Pendek Orang.

Jonathani ka thënë: “Nëse unë do të vë një probabilitet në ekzistencën e saj – unë do të thosha 99%.”

“Ne dimë aq shumë për këtë. “Ne kemi dëgjuar për të, kemi gjurmë, dhe në vitin 2009, dy njerëz e panë një të tillë”.

Jonathan është drejtor i Qendrës së Zoologjisë Forteane, një organizatë e dedikuar për hulumtimin e këtyre zbulimeve.

E themeluar në vitin 1992, nga vetë Jonathan, anëtarët e grupit marrin pjesë rregullisht në ekspedita me shpresën për të provuar vërtetësinë e pretendimeve të tyre.

“Është një kafshë e ngjashme me majmunin që ka evoluar për të ecur drejt, në vend që të lëkundet nëpër pemë.

“Kjo është ndoshta për shkak se qindra vjet më parë Sumatra – ku këto janë gjetur – u godit nga një tërmet dhe Pendek Orang shumë shpejt evoluar për të ecur drejt në vend. /Lajmi.net/

 

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com