Home / LIFESTYLE / Martesa lufton depresionin dhe hipertensionin

Martesa lufton depresionin dhe hipertensionin

Megjithatë ankthi i dasmës mund të jetë i madh për disa dhe nëse nuk jeni me personin e duhur që ju bën të lulëzoni në vend se të vërshoni, jeta e martuar mund të mbytësohet, njofton Klan Kosova.

Loading...

Një studim i kohëve të fundit nga studiuesit e Universitetit të Melburnit zbuloi se 14 shkurti dhe ditë të tilla si 9/9/99 ose 1/2/03 janë datat e dasmës tepër të njohura me deri në pesë herë më shumë dasma sesa në ditët e zakonshme të krahasueshme.

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com