Home / LAJME / Pothuajse askush nuk mund t’a sheh kalin e fshehur në këtë fotografi të zakonshme në një bretkocë. Po ju e shihni?

Pothuajse askush nuk mund t’a sheh kalin e fshehur në këtë fotografi të zakonshme në një bretkocë. Po ju e shihni?

Loading...

Ne të gjithë i duam puzzles, apo jo? Pra, kjo është e gjitha për ata që janë absolutisht të obsesionuar me puzzles! Pothuajse askush nuk kishte qenë në gjendje për të gjetur kali në këtë foto. Merrni një moment dhe vëreni! Nëse nuk jeni në gjendje ta bëni atë, më lejoni të ju tregoj se ku është kali!
Bretkosa

Bretkosa është e dukshme në foto, por gjetja e një kali është padyshim një arrë e vështirë për të goditur! Por unë do të jem pak bujar dhe do të lë disa lë të kuptohet. Pra, nuk është i gjithë trupi i kalit, por vetëm koka!

Shikoni një variant tjetër ngjyrash

Ja një variant tjetër me ngjyrë të së njëjtës fotografi. A mund ta shihni tani? Shkoni më poshtë.
Ja kali

Pra, atje është! Tani mund ta shihni? Ende jo?
Rrotulloni ekranin

Ju duhet të rrotulloni ekranin në të majtë ose të kthejnë imazhin në të majtë për të marrë imazhin e kokës së kalit. Koka e kalit është në të vërtetë trupi i bretkosave! Një ndërlikim, apo jo ?!

Sa prej jush keni parë ju pikërisht në fillim? Na tregoni në komentet e mëposhtme! /Lajmi.net/

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com