Home / MAQEDONI / Rasti “Kumanova”, pala mbrojtëse ankohet në Gjykatën e Apelit

Rasti “Kumanova”, pala mbrojtëse ankohet në Gjykatën e Apelit

Loading...

Pala mbrojtëse në rastin e lagjes së Trimave ka dërguar ankesë deri te Gjykata e Apelit kundër vendimit të 2 nëntorit të vitit të kaluar ku 26 të akuzuarit e “Lagjes së Trimave” u dënuan me 746 vjet burg dhe 8 me burg të përjetshëm.
Avokati Mefail Asllani tha se kërkohet rigjykim I këtij rasti gjyqësor. Ai shprehet se për zbardhjes e plotë të rastit është i nevojshëm hetimi ndërkombëtar dhe theksoi nevojën për një avokat amerikan të përfshirë në rast.

Familjarët thonë se ky proces ishte I montuar dhe se këto persona janë plotësisht të pafajshëm.

AlbPortali:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com