Home / Opinione

Opinione

Të këputen fijet e ndikimeve të huaja në trojet tona !

E kam thenë në shumë shkrime dhe paraqitje televizive se në trojet tona gjithëandej veprojnë dhe kryejnë aktivitete shumë agjentura të huaja për udb në asfalinë greke qarqe caktuara arabe turke etj . Loading... Këto qarqe duan destabilizimin e Shqipërisë ...

Read More »

TË MOS PËRSËRITET NDËR SHQIPTARËT: U TUND MALI E POLLI MIUN!

Abdulla Mehmeti Loading... Askush nuk u lavdërua më tepër se anëtarët fanatikë të partive politike të shqiptarëve për votimin e ndryshimeve kushtetuese nga Parlamenti i Maqedonisë, edhe pse secila votë ka pasur peshë të veçantë në këtë proces të ndërlikuar. ...

Read More »

Thellimi i mosmarrëveshjeve brenda maqedonase

Selim Ibraimi Loading... Një mospërfillje dhe urretje për Perëndimin përsëri po shpërndahet në Maqedoni nga politikanë dhe grupe radikale maqedonase. Marrëveshja e Prespës nuk parasheh një gjë të tillë dhe këtu BDI e ka bërë të qartë se nuk ka ...

Read More »

VMRO po bëhet parti e frikshme.Mbetet subjekti i fundit nacionalist në Ballkan

Urim SALIHU Loading... VMRO eshte partia e fundit nacionaliste ne Ballkan.Qeverisja e tyre per shqiptaret e Maqedonise ka qene e frikshme, me plot skenare dhe asnje popull tjeter ne kete dhjetevjecar ne kete territor te mbrapshte te Ballkanit nuk ka ...

Read More »

SHKUPI DUHET TË KUPTOJË SE LOJA ËSHTË DUKE PËRFUNDUAR

SELIM IBRAIMI- Instituti për Studime të Sigurisë dhe Zhvillim- Loading... Ora e Maqedonisë po ndalon në vend. Mbetet që ndërhyrja nga jashtë të ç’bllokojë procesin dhe mundësisht të shohim një Maqedoni të re, po jo si këtë që e pamë ...

Read More »

TËRHEQJA E PËRKOHSHME

Aktualisht shqiptarët gjenden para dilemave territoriale dhe kjo do të vazhdojë deri në vitin 2030-të, kur do të përkeqësohet sistemi periferik i sigurisë europiane. Në vitin 2018-të është krijuar një gjendje e re, por jo edhe aq e favorshme për ...

Read More »

Tani e ardhmja e qytetarëve lidhet me fatin e të korruptuarve

Shkruan: Xhelal NEZIRI Loading... Ish-sekretari i jashtëm amerikan dhe shkrimtari i famshëm, Henry Kissinger, u pyet një herë për të shpjeguar se çfarë ishte e ashtuquajtura “shatëll diplomacia” (diplomacia fluturuese). Ai u përgjigj se kjo është një metodë e vjetër ...

Read More »

« KOMENT » Sa jenë të rezikshme zgjedhjet për LSDM-në, të rikthej VMRO-në në pushtet!

Shkruan: Bexhet Musliu Drejtor i Agjencisë së lajmeve Zhurnal Loading... Në muajin shtator, në një letër dërguar nga kancelarja gjermane Angela Merkel, kryeministrit të Maqedonisë Zoran Zaev se marrëveshja e Prespës ofron mundësi historike për Maqedoninë dhe për përforcimin e ...

Read More »

GABIMET E SOTME POLITIKE E RREZIKOJNË TË ARDHMEN E POPULLIT SHQIPTAR NË MAQEDONI

Abdulla Mehmeti Loading... (Me disa nga këta politikanë, shumica e shqiptarëve në Maqedoni as në parajsë nuk duan të jenë bashkë!) Shqiptarët në Maqedoni asnjëherë nuk kanë qenë në pozitë më të rëndë se sot, kur duhet të marrin vendime ...

Read More »

DËNIMI I HAJDUTËVE NGA HAJDUTËT NUK NËNKUPTON NDËRTIM TË SHTETIT LIGJOR!

Abdulla Mehmeti Loading... (Dënimi i hajdutëve, të korruptuarve dhe kriminelëve të mëparshëm, pa sukuestrimin dhe konfiskimin e pasurisë së vjedhur, të uzurpuar dhe fituar në mënyrë të paligjshme, nuk krijon shtet ligjor, por klasë të re politike gjithashtu të korruptuar ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com