Home / Opinione (page 5)

Opinione

Maqedonasit që votojnë kundër referendumit,pa dashje janë për Shqipërinë e Madhe

Urim SALIHU Dikush ndoshta e do kaosin, trazirat dhe konfliktin sepse kanë bindjen se kjo mund ti shpëtojë, por shteti nuk është I disa individëve avanturierë që të mbështetur për muri nën vezhgimin e përditshëm nga drejtësia dhe frika e ...

Read More »

Kush duhet të skuqet, turpërohet dhe kërkojë falje popullit shqiptar në Maqedoni?

Abdulla Mehmeti Loading... Statusi i juridik kushtetues dhe politik i shqiptarëve në Maqedoni: Kushtetuta e Republikës së Maqedonisë, e vitit 1991/2001 Preambula „Qytetarët e Republikës së Maqedonisë, populli maqedonas, si dhe qytetarët të cilët jetojnë brenda kufijve të saj të ...

Read More »

Mickovski lideri i VMRO-se apo figura kukull

Urim SALIHU Loading... Maqedonia ka nevoje per nje opozite te fuqishme.Ne momentet me delikate sidomos tani kur eshte referendumi qe duhet te votohet pro dhe te arrihet cenzusi. duhet nje lider maqedonas opozitar qe te tregoje lidership.Te del dhe te ...

Read More »

Mehmeti: Për gjendjen e rëndë mendore dhe fizike të shqiptarëve në Maqedoni

Nga Abdulla Mehmeti Loading... Edhe lepujt, të njohur si gjallesa më frikacake, reagojnë përballë rrezikut për jetën e tyre, ndësa njerëzit nganjëherë tregohen më të dobët se ata përapara fatkeqësive. Këtë e dëshmojnë një pjesë e shqiptarëve në Maqedoni, të ...

Read More »

Minjtë e vegjël të politkës që e “hëngrën” flamurin e madh të lavdisë shqiptare

Nga, Abdulla Mehmeti Loading... Ta përmendish Skënderbeun në Maqedoni, ndërkohë që flamurin me të cilin ai e lartësoi popullin shqiptar në botë, të mos kenë të drejtë ta përdorin gjysma e shqiptarëve në Maqedoni (50%), për aq më turp e ...

Read More »

Prishtina e Tirana do të duhej patur një qëndrim

Shkruan: Mr.Sc.Refik HASANI Loading... Na duhet një diplomaci të ndiqet në instanca e mekanizma të BE-së dhe OKB-ës ,e njëjtë nga dy qendra shqiptare , Republikës e Shqipërisë dhe Kosovës. Delarata e Presidentit të Kosovës z.Hashim Thaqi, është formuluar jo ...

Read More »

I lënduar nga njerëzit që nuk e prisja

Selman Sulisi Jam lodhur , duke kë rkuar e shpresuar se një ditë kanë për të më kuptuar.Jam lodhur nga njerë zit të cilë t I doja dhe ju dhuroja atë që kisha dhe gjithë tē mirat që I posedoja ...

Read More »

RA REFERENDUMI E TË SHIHET LLUMI

Abdulla Mehmeti Loading... Fushata e partive poliitike të shqiptarëve në Maqedoni për referendumin e 30 shtatorit, sipas terminologjisë që përdorin drejtuesit e këtyre partive është ofenduese dhe poshtëruese për qytetarët shqiptarë në Maqedoni. Kjo fushatë siç ka filluar, sipas folësve ...

Read More »

Kujdes me kufinjt në Tokat Shqipëtare!

Skender Jashari Loading... Si sot, ashtu edhe gjatë viteve 1878-1959( madje edhe në kohën e Millosheviqit), luhej e njejta lojë! Ndryshim kufijsh si atëherë edhe sot! Kërkuesi i ndryshimit të kufijëve është i njejti subjekt-Serbia! Çështja e ndryshimit të kufijve ...

Read More »

“KOMENT”: BDI 17 vjet “intriga” me mediat shqipe !?

Është fakt se mediat shqiptare gjatë qeverisjes së BDI-së gjithmonë kanë qenë në halle të mëdha. Jo në kuptimin se BDI duhet të financoj mediat, edhe pse kjo ka qenë praktikë te partitë maqedonase sepse ata si duket më shumë ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com