Home / Shëndetësi

Shëndetësi

Si transmetohet hepatiti B?

Përgjigjet mjeku gastrohepatolog Altin Cekodhima Loading... Hepatiti B përhapet nëpërmjet kontaktit direkt me gjakun e një personi të infektuar, lëngut seminal (spermës), dhe lëngjeve të tjera të trupit. Disa rrugë nga ku mund të merret hepatiti B janë: – Marrëdhëniet ...

Read More »

Skarlatina, format e trajtimit

Cilat janë metodat e trajtimit të skarlatinës dhe çfarë duhet patur parasysh për një përmirësim sa më të shpejtë të fëmijës? Loading... Përgjigjet mjekja pediatër, Griselda Toçi Pjesa më e madhe e simptomave të etheve të kuqërremta ose skarlatinës vetëshërohen ...

Read More »

Osteoporoza, si mund të parandalohet dhe trajtohet sëmundja e kockave

Osteoporoza është një sëmundje gjatë së cilës densiteti i kockës dhe cilësia e saj reduktohet gradualisht duke e bërë atë më të thyeshme. Humbja e masës kockore ndodh në mënyrë të heshtur dhe graduale, shpesh pa simptoma derisa ndodh fraktura ...

Read More »

Osteoporoza, si mund të parandalohet dhe trajtohet sëmundja e kockave

Osteoporoza është një sëmundje gjatë së cilës densiteti i kockës dhe cilësia e saj reduktohet gradualisht duke e bërë atë më të thyeshme. Humbja e masës kockore ndodh në mënyrë të heshtur dhe graduale, shpesh pa simptoma derisa ndodh fraktura ...

Read More »
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com