Home / Kulturë / DR. LULZIME OSMANI MER PJESË “WORLD ART YOUTH” TË EGJIPTIT

DR. LULZIME OSMANI MER PJESË “WORLD ART YOUTH” TË EGJIPTIT

Dr. Lulzime Osmani dhe Ajser Shabani janë të vetmet artiste që ka përfaqësuar Maqedoni në El Sheikh të shtetit e Egjiptit në simpoziumin artistik. Në këtë simpoziumin artistik kanë marre pjese mbi 100 artist nga e gjithë bota, të cilët ishin të lirë të pikturonin në pëlhurë nga frymëzimi i tyre.

Ky aktivitet është organizuar nga shoqata ”World Art Yaoth Forum” nga 25-31 tetor.

Loading...

Dr. Lulzime Osmani, nga Maqedonia, morri pjesë në këtë aktivitet. Pas përfundimit artistet kanë fituar certifikata për punë e tyre. Ndryshe, Dr. Lulzime Osmani është grafiste që deri më tani ka sjellë piktura që janë vlerësuar lartë nga artdashësit./AlbPortali

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com