Home / Kuriozitete / Ky test zbulon nëse keni atë që duhet për të qenë polic

Ky test zbulon nëse keni atë që duhet për të qenë polic

Është gjithashtu kënaqësi për të sfiduar veten dhe për të testuar kufijtë tuaj!

Kam gjetur këtë enigmë më herët sot. Me sa duket, kjo është një nga testet e shumta të përdorura nga FBI gjatë vlerësimit të rekrutëve të rinj. Qëllimi është të provohet mendimi logjik dhe intuita e rekrutëve, transmeton lajmi.net.

Loading...

Në foton më poshtë, dy gra janë të ulur përballë njëra-tjetrës. Misioni juaj është të kuptoni se kush është mami i djalit.

Por a është ajo në të djathtë apo në të majtë?


Tani, mendoni rreth saj për një ose dy minuta. Studioni gratë e mësipërme dhe përpiquni të mendoni se cila është nëna e djalit. Përgjigjja bazohet në shkencën e vërtetë.

Përgjigjja është e shënuar nën këtë foto, prandaj vendosni tani – a është nëna e djalit gruaja në të djathtë ose në të majtë?

Përgjigjja është gruaja në të majtë . Por pse?

Ajo ulet me këmbët që tregojnë drejtimin e fëmijës dhe ajo është e zgjatet pak përpara. Të dy këto detaje janë të dhëna të rëndësishme se ajo është mbrojtëse dhe e vëmendshme ndaj fëmijës.

Gjithashtu, djali është ulur me fytyrë nga nëna e tij. Kjo është gjëja e natyrshme që një fëmijë të bëjë kur nëna e tyre është afër. /Lajmi.net/

AlbPortali:
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga ©AlbPortali.Com

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com