Home / Për ne

Për ne

“ AlbPortali.Com ”, është tashmë portal legjitim në Republikën e Maqedonisë. AlbPortali.Com është një medium që përqafon risinë dhe progresin.

“AlbPortali.Com ” është një ndër portalet e para i pavarur nga politika apo ndonjë parti politike. Falë përdorimit të inovacioneve teknologjike dhe mbi të gjitha falë punës së personelit teknik dhe gazetarëve, shqiptarët në mbarë botën e kanë zgjedhur webfaqen “AlbPortali.Com ” si faqen më të preferuar për t’u informuar me lajmet e fundit.
Çdo ditë “AlbPortali.Com ” ka 50.000-90.000 mijë vizitorë unikë. Për më tepër, në këtë website shfletohen 50.000-100.000 mijë faqe në ditë. Ndër të tjera, 68% e vizitorëve të tanë, u rikthehen faqeve të kësaj gazete. Koha minimale që kalojnë vizitorët në “AlbPortali.Com ” është 20 deri në 30 min. Mbi 50% të vizitorëve të “AlbPortali.Com ” vijnë drejtpërdrejt në webfaqe. Kjo do të thotë se ata nuk përdorin motorët e kërkimit për të vizituar web portalin tonë. 30% e vizitorëve tanë vin nga rrjetet sociale, FACEBOOK, GOOGLE PLUS, ndërsa 20% vijnë nga motorët e kërkimit siç janë GOOGLE, YAHOO, BING, ASK etj. Si dhe nga rjeti më i madh i informacionit në Ballkan Fax.mk, Time.mk, Fax.al dhe Time.al.

“Gjithmonë pranë LAJMIT”

Të interesuarit për marketing mund të kontaktojnë në:

albportali.com@gmail.com

info@albportali.com

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com