Home / Opinione / Të këputen fijet e ndikimeve të huaja në trojet tona !

Të këputen fijet e ndikimeve të huaja në trojet tona !

E kam thenë në shumë shkrime dhe paraqitje televizive se në trojet tona gjithëandej veprojnë dhe kryejnë aktivitete shumë agjentura të huaja për udb në asfalinë greke qarqe caktuara arabe turke etj .

Këto qarqe duan destabilizimin e Shqipërisë Kosoves dhe viseve të tjera , duan ta dëmtojnë imazhin e kombit tonë dhe sigurisë sonë kombëtare .

Loading...

Prandaj e kam thenë aq shpesh se shumica dërrmuese e medias sonë janë të shitur dhe antishqiptar të financuar nga Greqia Serbia etj

Shërbimet tona sekrete organet e rendit dhe ligjit duhet të veprojnë mënjëherë kunder botuseve editoreve pseudoanalistave e sojit të tyre këto fije duhet të priten me shpejtësi .

Historikisht kemi pasur shpirtshitur dhe tradhtar në mesin tonë që për dy lekë shesin mëmëdheun dhe ja nxinë faqen atij .

Asnjë kompromisë me këto fundërrina nuk duhet të kemi .
Erald Selca

AlbPortali:
Nëse shtypni reklamat në lajmet që lexoni këtu, ju mundësoni të funksionojmë si portal i pavarur. Ju falemnderit nga ©AlbPortali.Com

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com